Az ÁRULÁS HETE a Parlamentben‼️

2021-04-11T20:04:51+00:002021. április 11. vasárnap|Országos Hírek|0 Comments

A JÁRVÁNY kritikus időszakában:

Kevés olyan hét volt az elmúlt évtizedben, amikor egyszerre ennyi aljasságot, és a NEMZET érdekeit konkrétan SÉRTŐ lépést tett / készített elő a magát „nemzetinek” HAZUDÓ kormány!

Itt lenne az ideje, hogy a konzervatív értelmiség is felemelje a szavát, és hangosan tiltakozzon az ellen, amit ez az „álnemzeti” / „álkeresztény” kormány művel.

  • Százmilliárdokért akarnak Budapesten kampuszt építeni a KÍNAI kommunista állam által fenntartott egyetemnek – jóval több pénzt akarnak erre költeni, mint amennyit évente a teljes magyar felsőoktatásra fordítanak (a munkát is kínai cégeknek adják majd). A projekt önmagában is SÚLYOS kockázatokat hordoz!
  • 10 ÁLLAMI egyetemet szerveznek ki MAGÁNALAPÍTVÁNYOKBA, és helyeznek POLITIKAI irányítás alá – ezek teljes vagyonával, ingatlanjaival, döntéshozatalával együtt. A kormány (és NEM az egyetemi szenátusok!) által kinevezett (tapasztalatok szerint FIDESZES) kurátorokat – szándékuk szerint – a kormányváltás után sem lehetne visszahívni.
  • Vagyonkezelő alapítványok egész SORÁBA lapátolják ki a KÖZVAGYONT, több esetben úgy, hogy még azt sem kötik ki, hogy azt közcélra KELLJEN majd használni.
  • Leszavazták azt a javaslatomat a Törvényalkotási Bizottság ülésén, ami leállította volna a KÍNAI érdekeket szolgáló, TITKOSÍTOTT Budapest-Belgrád vasúti projektet, és a felszabaduló százmilliárdokat a járvány elleni védekezésre, valódi gazdaságvédelemre csoportosította volna át. Ezzel elárulják azt a célt, hogy a válság után valóban PATRIÓTA gazdaságpolitikát lehessen érvényesíteni.
  • Létrehozzák a „Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságát”, ahová olyan funkciókat szerveznek ki, melyeknek KORMÁNYZATI hatáskörben kellene maradni: dohánytermék-kereskedelem, szerencsejáték-piac szabályozása, bírósági végrehajtás, felszámoló szervezetek kérdése. Ezt egy 9 évre kinevezett, 4.5 milliós fizetéssel ellátott FIDESZES katonára bízzák majd – személyét kétharmados döntésbe „betonozva”.
  • Az már szinte jelentéktelen mindezek mellett, hogy megállás nélkül az ellenzéket gyalázzák. Gazemberségek egész sorozata ez, amelyeket egy olyan időszakban követnek el, amikor az ország kiszolgáltatott helyzetben van, és a járvánnyal küzd. Amikor rengetegen veszítették el a megélhetésüket, nagyon sok család került óriási bajba. Nagyon sok tennivalónk van még. Rengeteg emberhez kell eljuttatni ezeket az információkat, olyanokhoz is, akik ideológiai alapon jobboldalinak tartják magukat, és most még nem adnának bizalmat a kormányváltás érdekében együttműködő, jobboldali, zöld, baloldali és liberális pártokat tömörítő ellenzéknek (akiket a kormány most hazug módon „baloldalnak” nevez).

Garanciákat kell adni arra, hogy 2022 után valóban a nemzeti érdekek képviselete kerül előtérbe, és nem csak Orbán kormányát zavarjuk el, de nem adunk lehetőséget, hogy a rengeteg hibával terhelt, 2010 előtti időszak térjen vissza. Továbbá érvényesítjük azt, hogy a lopásnak nincs színe, a korrupcióval szemben ZÉRÓ toleranciát kell hirdetni!

Kiemelt kép: MTI, Szigetváry Zsolt