Tízmillió lépés Magyarországon!

2019-06-20T09:29:35+00:002019. június 20. csütörtök|Országos Hírek|0 Comments

Választási kudarc után elkerülhetetlen a felelősségvállalás és a számvetés. Ha megvan a kellő hit és elszántság, harcolni kell tovább. Ma pedig már nem lehet úgy továbbmenni, ahogy eddig tettük.

A napi politikai tevékenység távol került az emberektől. A parlamentben, a tévében, az újságokban is csak a propaganda, a gyűlöletkeltés, a mellébeszélés, vagy az üres ígérgetés, a színjátszás, a hisztéria és műbalhé jelenik meg. Éppen csak a lényegről nem esik elég szó. Az őszinte viták, és a valódi megoldások pedig egyre távolabb kerülnek. Eközben az ország egyre gyötrelmesebb helyzetbe kerül, különösen igaz ez vidéken. Továbbá olyan kihívásokkal szembesülünk, amilyenekre még nem volt példa, és amelyek a jövőnket kérdőjelezik meg. Az emberek közben joggal érzik azt, hogy velük nem foglalkozik senki. 

Akkor van esélyünk ezen változtatni, ha keményen dolgozunk azon, hogy áttörjük a propaganda, az elhallgatás és az üres ígéretek falát. Ha az eddigieknél sokkal több időt töltünk közvetlenül az emberek között. A pártvezetéssel együtt, elnöktársammal vállaltuk pártunk sikertelenségéért a politikai felelősséget. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben teljesen másként végezzük a képviselői munkánkat. Arra készülünk, amire még nem nagyon láttunk példát, amit az egyetlen megoldásnak látunk. Az időnk jelentős részét arra szánjuk, hogy az ország szinte minden szegletét bejárjuk. A következő években települések százaira megyünk el, azzal a céllal, hogy kérdezzünk, beszélgessünk, tanuljunk, tapasztaljunk. Elvisszük magunkkal több képviselőtársunkat, kollégánkat, és közvetlenül gyűjtünk információkat az emberektől, a magyar valóságról. A látottakat, hallottakat elmondjuk sokaknak, elmondjuk a parlamentben, szembesítjük vele a döntéshozókat, és továbbítjuk azok felé, akik cselekedni tudnak. Amerre járunk, elmondjuk azt is, mi miként látjuk a megoldás lehetőségét. Ahol pedig tudunk, és abban, amiben tudunk, megpróbálunk segíteni. Fogadjanakfogadjatok minket bizalommal.

További információk / hírek / kapcsolat:
keresztes.laszlo@parlament.hu

Helyi ügyekkel, konkrét megoldandó problémákkal keressetek / keressenek minket!

Biztos neked is van a környékeden olyan fontos ügyed, ami megoldásra vár. Itt az idő, hogy a Parlamentet is bevonva tegyél érte. Mondd el a te helyi ügyedet nekünk és mi segítünk megoldani azt!

Részletek itt: https://www.helyiugyek.hu/