Leleplezzük a Fideszes hazugsággyárat!

2019-04-28T08:40:14+00:002019. április 28. vasárnap|Helyi Hírek|0 Comments

Gratulálok polgármester úrnak élete egyik legjobb megállapodásához.” – ezekkel a szavakkal fejezte be Orbán Viktor 2015. áprilisában Páva Zsolt polgármesterrel közösen tartott pécsi sajtótájékoztatójukat.

A miniszterelnök elmondta, hogy megállapodtak abban, hogy a legfontosabb alappillérek a város számára a gazdaságfejlesztés és a munkahely teremtés. Ezeken felül szóba került egy új vásárcsarnok és aquapark építése, az M6-os autópálya országhatárig történő meghosszabbítása és bár az elmúlt négy évben ezek közül semmi nem valósult meg, a legnagyobb hazugság, ami ekkor elhangzott az mégis a nukleáris építményekkel kapcsolatos.

Orbán Viktor azt ígérte, hogy a nukleáris létesítmények ügyében – atomtemető, uránbánya újranyitása, stb. – a kormány a döntéseket, csak és kizárólag a pécsiek beleegyezésével fogja meghozni a jövőben.

Ezzel szemben a város határába tervezett atomtemetővel kapcsolatban még a mai napig nem kérdezték meg az itt élők véleményét, a helyszín kutatása azonban gőzerővel folyik.

Orbán Viktor és a Fidesz tehát átveri a Pécsieket. Május 26-án mondjunk együtt NEM-et a Fidesz hazugsággyárára és IGEN-t a jövőre!